torsdag, januari 18, 2007

HRF kan bara göra det värre

Efterdyningar till HRF, Wild'n'fresh och Centrum för rättvisas och Mannheimer Swartlings granskning svallar för närvarande på bloggarna.

HRF's aggropressreleaser tar priset. Inte särskilt genomtänkt eller väl formulerat. Man går i försvar på ett trist och obehagligt sätt. PJ Anders Linder skriver om detta.

Mattias med den välskrivna och intressanta bloggen Utsikt från höjden skräder inte orden när det gäller Centrum för rättvisas syfte och integritet. Han anser tydligen att man som gammal mufare inte kan ägna sig åt något gott, utan antagligen alltid har en dold (och ondskefull) agenda.

Den inte alls välformulerade och allmänt idiotiske "Olle i Stockholm" argumenterar med sedvanlig skärpa (dvs. nästan inte alls) och kallar alla som inte tycker som honom "dumma" och "rikemansbarn".

HRF och LO har förlorat den här kampen. Ovsett vem som har fel eller rätt i detta (jag tycker personligen i o f s att Sofia har rätt), så har facket betett sig svinaktigt och det gillar inte folk.

Om HRF kom och bad mig om råd hur det skulle hantera situationen fortsättningsvis, skulle min rekommendation vara att släppa detta och hoppas att det liksom tonar ur och faller i glömska så snart som möjligt.