måndag, mars 23, 2009

Fruktansvärt våldsdåd i Haninge

Ännu en gång har ett våldsdåd från politiska extremister begåtts.

Jag hoppas verkligen att gärningsmännen kan identifieras och lagföras. Denna typ av våld, precis som liknande våld som begås på andra mer eller mindre preciserade grunder, är naturligtvis helt oacceptabel och samhället måste göra mer för att stoppa detta som känns som en obehaglig utveckling.

Tydligen ska socialister demonstrera mot det nazistiska våldet i Jordbro på lördag och jag hoppas verkligen att man lyckas hålla det till 1. en demonstration mot just det nazistiska våldet och 2. en demonstration och inte en förstörelsefest som urartar i brinnande soptunnor och bilar.

Etiketter: ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag vill inte verka otrevlig, men du är väl medveten om att svensk vänster genomför säkert nästan ett hundratal manifestationer, aktioner och demonstrationer varje år, som aldrig urartar i våld? Finns ingen anledning att tro att denna skulle vara annorlunda, förutsatt att inte högerextremister försöker attackera den.

11:04 em  
Anonymous Anonym said...

Någongång i bloggosfären kan man kanske bli typ sur över alla typer över fånerier från samma grupp (commies/nazies) och bara typ lägga av en rökare rakt i fejjan? Hmmm? Indignation, my fart. Det behöver liksom inte politiseras.

Poängen är; ge inte the commie fuckers samma legitimitet. Du vet hur det slutar.

2:12 fm  
Anonymous Anonym said...

(hm, alltså, de är samma skrot och korn, vilket var poängen)

2:16 fm  

Skicka en kommentar

<< Home