tisdag, april 07, 2009

Wanja gräver en grop åt Mona Sahlin - som passande nog svarar med att gå under jorden

Det kan inte vara lätt att vara vare sig Wanja eller Mona idag. Wanja Lundby-Wedin står upp mitt i skitstormen från upprörda medlemmar. Frågan är hur länge man orkar sånt?

Wanjas val att stanna trots alla avgångskrav är möjligen modigt, men det är knappast klokt. Hon räknar väl med att stormen ska bedarra och hon har sin kristna tro att luta sig emot, men om hon efter några veckor av kanonader ändå faller till föga har hon inte bara misslyckats att rädda sitt eget skinn. Hon har också i hög grad grusat vaselinet för sin politiska kollega.

Mona Sahlin satte i princip allt på ett kort, när hon gick ut och kritiserade WLW. När nu Wanja inte väljer eller tvingas att lämna sin post kastas allt tillbaks i Monas knä.

Det fullkomligt monumentala väljarsympatiraset med 9% i lördags tillsammans med de uppenbara svårigheterna att få ihop en trovärdig politik inom en lång rad områden, samt naturligtvis de ytterligare svårigheterna som följer av ett osäkert regeringsunderlag måste sätta en nästan omänsklig press på partiordföranden.

Kanske inte så konstigt att hon gått under jorden. Det är nog inte många som skulle klara av att fortsätta under dessa förutsättningar.

Etiketter: ,

3 Comments:

Blogger Non-g said...

Helle Klein har också tagit semester, står att läsa på hennes blogg.
Tänk att ha 140000/månad och kunna ta tjänstledigt ett år för att läsa till ett annat yrke, och sedan kunna komma tillbaka till sitt gamla jobb.

Mmmmm vilket liv.

10:06 em  
Anonymous Anonym said...

Mona Sahlin är INFANTIL och klarar inte av att gå över en gata på egen hand.

Förälder, ursäkta jag påpekar
risken med vuxnas onda lekar!

För alla delar familjens liv
ock om jämt det är bråk och kiv.

Så sluta låtsas de inte finns,
ty barn växer upp, och MINNS.


I kontrast till bortskämda oduglingar som Mona Sahlin och Wanja Lundby-Wedin tipsas följande:

http://nattljuset.blogspot.com/

se även:

http://kraxpelax.blogspot.com/

http://nattljuset.blogspot.com/

se även:

http://kraxpelax.blogspot.com/

På direkt förekommen av en bagatell terroristiskt uppdramatiserad av Kronofogdemyndigheten på GE Capitals uppdrag. Små människor skall till varje pris förnedras i den nya hänsynslöshetens Sverige.

Alltmedan svinen frossar på de hungrigas bekostnad:

http://dn.se/ekonomi/jattebonusar-till-actas-chefer-1.839818

http://dn.se/ekonomi/jattebonusar-till-actas-chefer-1.839818

11:57 em  
Anonymous Johanna said...

Att välja att sitta kvar när medlemmarna inte har förtroende visar ju ganska tydligt vad LO är till för. Inte är det medlemmarna iaf.

11:38 fm  

Skicka en kommentar

<< Home