tisdag, december 15, 2009

Klimatengagemang eller ekofascism?

Ärligt talat var det så dumt att jag inte trodde att det kunde vara sant. Att karln i fråga vrickade tungan och sa något han inte menade. Att han var bakis, inte hade sovit på länge, hade blodsockerfall och nyligen tvingats se filmen "Tre solar" och därför liksom tillfälligt tappat hoppet om mänskligheten.

Men tydligen menar SMHI's egen hockeyfrilla, Pär Holmgren, att vi måste avskaffa demokratin (!) för att kunna fatta kraftfulla beslut om klimatet.

Det man skämtsamt säger om miljörörelsen verkar allt mer bli verklighet: De är som en vattenmelon, grön på utsidan, röd på insidan och med små otäcka bruna kärnor.

Samma Pär Holmgren ansluter sig (tydligen) även till de ekofascister som reser politiska krav på minskad folkmängd. Idag genom påtvingad barnbegränsning. I morgon?

Läs Mattias $venssons sidan 4 i Expressen idag och Johan Ingerös blogg.

Etiketter: ,

2 Comments:

Anonymous Nomen Mysticum said...

Jag som trodde att han Per var en sån där miljökommunist!!!

Men han verkar ju ha mest gemensamt med Johan Staël von Holstein, Bert Karlsson och Marie Söderqvist(hon, nyliberalen på Expressen)som också vill avskaffa demokratin och hyllar diktatur!

7:29 em  
Anonymous arthur said...

Om ekofascisten i fråga anser att det bor för många människor på jorden så verkar det rimligt att han skall axla sitt ansvar och flytta någon annan stans.

http://www.space.com/scienceastronomy/091216-super-earth-water-atmosphere.html

11:15 fm  

Skicka en kommentar

<< Home