fredag, juli 23, 2010

Magnus fyller James Bonds skor!

Det är ingen hemlighet att jag tycker att Magnus Andersson är en av våra allra främsta unga politiker. Att fylla Fredrick Federleys skor kan inte vara en enkel sak; Fredrick hade positionerat om CUF rejält och dragit upp varumärket och intresset från en tynande tillvaro och mycket innebandy till ungdomsförbundet på alla ledarsidors läppar och mustig ideologi.

Magnus har dock fyllt skorna med råge. CUF växer och tar plats i debatten. Förbundets företrädare syns ofta i media och jag hörde att de fick nära 100 nya medlemmar bara på Peace & Lovefestivalen!

Valkampanjen som CUF har slagit igång saknar motstycke i Svensk politik. Strategin håller, utförandet är mästerligt och de har redan visat att det fungerar. Ungdomsarbetslösheten är nu en fråga på agendan och CUF har förslag på lösningar. Det politiska motståndet i Moderaterna och vänsterpartierna bjuder inget högstående motstånd vad beträffar LAS och ingångslöner.

I Magnus Anderssons egna krysskampanj tar han steget ännu längre. Som agent 004 kämpar han för ungdomars rätt till att konkurrera på arbetsmarknaden med sina komparativa fördelar på olika sätt. Ett är att vandra genom länet i en fundraisingkampanj i vilken Magnus försöker få ihop 10 000:-

Detta var redan från början tänkt att ske klädd som gentlemannaagenten Bond. Vad Magnus inte visste var att ett av hans många fans faktiskt är ägare av ett samlarföremål i form av de skor som James Bond bar i filmen Octopussy! I dessa ska Magnus gå sin insamlingsvandring. :-)

Om du - liksom jag - gillar det Magnus gör, men är bosatt i en annan valkrets än den i vilken Magnus ställer upp, föreslår jag att du bidrar med ett par hundralappar till kampanjen. Det är väl investerade pengar.

Dra i så fall ett mail till kryssamagnus@gmail.com

Etiketter: , ,