måndag, september 06, 2010

Miljöpartiet fantiserar om utsläppsminskningar - regeringen levererar dem

Igår mötte Näringsminster Maud Olofsson Miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand i SVT Agenda och gjorde det med den äran.

Miljöpartiet har en massa "mål" som de anser måste uppfyllas för att jorden inte ska explosidera. Eller nåt sånt... Dessa mål har varken Maria Wetterstrand eller någon annan någon aning om hur de ska infrias. Regeringens mål är mer realistiskt satta och tänk! varenda utsläppsminskning finns på riktigt.

Än mer intressant var kanske diskussionen efter debatten, förevigad av Expressen, där det med all önskvärd tydlighet framgår hur uppe i det blå Miljöpartiet är.

Vill du ha en massa snack, varmluft och hokus pokus kan du lugnt rösta på Miljöpartiet. Vill du ha resultat (och el) bör du vända dig åt ett annat håll.

Etiketter: , ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Centern har en massa "mål" som de anser att de har uppfyllt för att jorden inte ska explosidera.Eller nåt sånt...Dessa mål har varken Maud Olofsson eller någon annan i regeringen någon aning om hur de har infriats.

Vill du ha en massa snack, varmluft och hokus pokus kan du lugnt rösta på Alliansen. Vill du ha resultat bör du vända dig åt ett annat håll.

12:50 fm  

Skicka en kommentar

<< Home