måndag, oktober 18, 2010

Stureplanscentern fyller 4 år!

Goda vännen Anders W Jonsson skriver varmt på sin blogg om vår centeravdelning.

Verksamheten går i huvudsak ut på att träffas och lyssna på en intressant talare och därefter diskutera kring de ämnen som talaren tagit upp ur ett ideologiskt perspektiv. Det är inte sällan utvecklande samtal som väcker tankar som ibland växlas ut i ställningstaganden i sakfrågor och som - inte helt utan framgång, ska sägas - sprids genom debattartiklar och annat.

Det är fullt begripligt att Socialdemokraterna inte gillar att se hur andra partiet växer genom att nya avdelningar blommar upp. Det i kombination med önskan att så split i centerrörelsen, och på så vis söka försvaga oss, verkar ha utmynnat i en aggressiv strategi att från insändarsidor och på andra ställen försöka sprida nidbilder om Centerpartiet i allmänhet och Stureplanscentern i synnerhet.

Vi är vana på att svara på frågor i ämnet, så om du som Centerföreträdare någonstans runt om i vårt avlånga land vill veta mer om verksamheten i vår avdelning, tveka inte att droppa ett mail till mig eller Christer.
---
Nästa möte planeras att äga rum den 26:e oktober. Mer info kommer inom kort!
---
Läs även Sundsvalls Tidning om att Centerpartiet kan bli den stora vinnaren, under förutsättning att förnyelsen fortsätter. (Via Emil Källström)

Etiketter: ,