torsdag, juli 21, 2011

Bevisad förmåga att vinna val

Igår förklarade ett antal Centerpartistiska lokalpolitiker i Aftonbladet att de helst vill se Annie Johansson som partiledare för Centern. Idag kommer en ny kärleksdusch på DN Debatt av några av våra allra tyngsta företrädare från hela landet, Skåne till Haparanda.

Den kanske allra viktigaste undertecknaren är Mari-Louise Wernersson, ordförande i Centerpartiets kommunala sektion och hemmahörande i Halland. Hon har också erfarenhet av att arbeta tillsammans med Annie Johansson i eftervalsanalysen, ett arbete som den senare ledde.

Artikelförfattarna fastslår Centerpartiets oerhört viktiga uppgift i återknyta till sitt tidiga arv och kämpa för frihet. Mot Socialism och mot statscentralism. Så här skriver de:

"Den frihetliga vägen är oåterkallelig för Centerpartiet. Den fyller ett tomrum i den svenska debatten och återknyter starkt till partiets rötter, där landsbygdens folk vände sig mot överheten och övertron på statliga lösningar."

Vackert! :-)

Lika viktigt är att Annie Johansson faktiskt har en bevisad förmåga att vinna val. 2006 kryssade hon sig in i riksdagen och 2010 gick hon off the charts med nästan 5000 kryss! (nästan 30% av centerväljarna i valkretsen)

---
Läs även Per Ankersjö, Magnus Andersson och Staffan Danielsson som även startat en facebookgrupp till stöd för Annie Johansson.

Etiketter: