onsdag, augusti 17, 2011

"Dubbelt så stort stöd för Annie"

Annie Lööfs kampanjturné inleddes ju igår i Stockholm på ett möte arrangerat av Centerpartiet i Stockholms län. Ett särskilt tack till dem och ordförande Per Lodenius för både ett välorganiserat arrangemang och för att vi från granndistriktet Stockholms Stad fick smita in.

Idag fortsätter turnén till Falun, Vansbro, Torsby och Karlstad. Här kan du läsa mer om Annies resplan. Hon passar också på att debattera själv i nwt om att Centerns värdegrund behövs på 2000-talet.

För dig som av någon anledning inte kan ta dig till mötena finns här en filmsnutt om Annies vision för Centerpartiet. Mötena verkar också uppmärksammas av lokalmedia. T ex här i radions Dalanytt.

Gårdagens elefantparad på Sidan 4 i Expressen, med bland andra Lena Ek och Bertil Fiskesjö i spetsen, som förklarar varför de vill se Annie Lööf som ny partiledare, följs upp med uttryck för stöd från tre viktiga Centerfästen för Annie Lööf idag: Kalmar, Västmanland och Västernorrland.

Intressant är också resultatet av en förtroendeundersökning som genomförts av Westander PR, som naturligtvis är angelägna om att kunna leverera någon intelligent gissning om partiledarvalets utfall till sina kunder.

Enligt den leder Annie Lööf knappt över Anna-Karin Hatt om man frågar hela befolkningen, men om man frågar just centerpartiets sympatisörer så är Annies stöd mer än dubbelt så stort som Anna-Karins: 36% mot 14%!

Etiketter: , ,

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Mindre stöd för Hatt beror på att Anna-Karin Hatt är tämligen okänd ute i Svergie, även bland centerpartisterna. Ju mer man hör Annie och Anna-Karin tala sakpolitik blir valet enkelt.

Centern väljer Anna-Karin Hatt!!!

3:53 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Eh, ett av fyra centerstatsråd "okänd"? Joråsatt...

8:44 em  
Blogger Nils Lindholm said...

Västernorrland!!
Är du säker?

2:53 fm  
Blogger Johan, PL&C said...

Nils, kolla artikeln i ST.

8:39 fm  
Blogger Nils Lindholm said...

ÖP har en liknande för Hatt

11:29 fm  
Blogger Johan, PL&C said...

Japp! Det finns en mängd debattartiklar ute till stöd för de olika kandidaterna. Kul tycker jag! :-)

11:42 fm  

Skicka en kommentar

<< Home