tisdag, maj 29, 2007

Slutmalt på Kvarnen (ett litet tag)

Kvarnen förlorar tillståndet. Bra. Det är ett riktigt uselt sunkhak som sedan länge saknar den genuinitet som fanns fram till kanske början av 90-talet. Tragiskt att se de nyinflyttade lantisarna sitta där och njuta av det de tror är söderkänslan. Dessutom håller jag för kanske första gången i världshistorien med när tillståndskontoret anser att något är för stökigt.

På något märkligt sätt har man lyckats förena det sämsta av ett södersunkhak och ett överspännt citydito. Sorgligt uselt. Det enda undantaget från allt elände var att det gick att få Lundgrens Lager på tapp ute i ölhallen. Men bara där, inte i barerna bakom och under.

Gå på Den tappre soldaten Svejk istället. Det börjar bli lite väl populärt bland "söderkisarna" från Jönköping och Kramfors, men de håller fortfarande stilen och levererar full kvalitet när det gäller bärsen.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

men johan då.. lantisar är inte problemet. problemet är våldsamma fyllskallar. Och företagare (Kvarnen) som inte vårdar sitt företag. Kvalitet lönar sig alltid i längden. Kvarnen cashade säkert in en hel del, men det höll bevisligen inte i längden.


// stolt lantis

6:12 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Å, nej. Du har fattat allt fel. Det är inte lantisarna i sig jag klankar ner på.

Jag tycker mest att det är synd att de tror sig uppleva något genuint, när de i själva verket bara är statister i en gangsters pengatvätt.

De förtjänar bättre. Alla förtjänar bättre.

10:36 em  
Anonymous Anonym said...

Lantisarna är visst våldsamma fyllskallar. Åk runt i Sverige om helgerna så får du se. Det räcker i och för sig att åka till Upplands Väsby så är man i banjoland...

10:55 em  

Skicka en kommentar

<< Home