fredag, augusti 26, 2011

Det börjar luta åt Lööf

Efter att flera tunga distrikt nu nominerat Annie Lööf som partiledare för Centerpartiet börjar det märkas vartåt det lutar. Skåne, Halland, Dalarna, Blekinge, Jämtland, Sjuhärad m fl är några av de klassiska Centerfästen som har gått ut till Annies stöd.

I morse bestämde vi i Stockholms Stads Centerdistrikt oss för att nominera Annie Lööf.

Nu klockan 11 har Centerkvinnorna, CUF och Centerstudenter kallat till en gemensam presskonferens med anledning av partiledarvalet. Den som saknar insikt i Centerpartiets inre liv kanske inte förstår hur betydelsefulla syskonorganisationerna är och OM de har fattat ett gemensamt beslut i partiledarfrågan är detta något som väger tungt i vågskålen.

Oerhört spännande! :-)

För den som fortfarande har svårt att bestämma sig, eller har gjort det men vill träffa Annie ändå finns chansen idag. Klockan 17 idag är det pressträff i Falköping där Annie Lööf och Anders W Jonsson deltar.

---
Update: Syskonorganisationerna stöder gemensamt Annie Lööf!

Etiketter: ,

3 Comments:

Blogger Wilhelm Svenselius said...

Centerkvinnor på SvD Brännpunkt: "Anna-Karin Hatt kan bäst driva jämställdshetsfrågorna"

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/darfor-ar-hatt-basta-partiledaren_6416268.svd

...vilket ju talar emot att Lööf skulle vara en gemensam favoritkandidat för dem och de andra två. Synd det, jag röstar nog inte på (c) med Hatt i ledarstolen, hon är för mycket åt det socialliberala hållet.

10:38 fm  
Blogger Johan, PL&C said...

Jo, Annie är ju även min favoritkandidat och brännpunkt idag ger ju uttryck för att Centerkvinnorna skulle föredra Hatt, men ingen av undertecknarna är vad jag förstår förtroendevald centerkvinna och talar sålunda inte heller för organisationen.

Detta blir en lång kvart i väntan på besked... :-)

10:47 fm  
Anonymous Jan-Erik said...

Jag tror också på främst Annie Lööf.

Jag tycker det är synd att Anders W Johnsson därmed hamnar i skuggan och hoppas han får en annan framträdande plats i det nya centerpartiet. Han verkar liksom Lööf vara en utmärkt och erfaren kandidat för "ökat entreprenörskap, underlätta för människor att starta nya företag och därmed öka sysselsättningen." och att "motionera om ett avskaffande av riksdagsledamöternas fallskärmar."

Anna-Karin Hatt är alltför mycket åt det politiskt korrekta hållet i min smak och jag känner inget förtroende för henne.

5:57 em  

Skicka en kommentar

<< Home