fredag, juni 18, 2010

I oerhört fint bloggsällskap!

Allas vår tokmoderat listar de politiska bloggarnas "superstjärnor" och i sällskap av imponerande (och ibland irriterande) superbloggar nämns faktiskt även denna, peace, love and capitalismbloggen!

Man tackar för uppmärksamheten och inspireras att jobba hårdare för att kunna ge storheter som Alliansfritt Sverige och Björn Fridén en match.

Johan Westerholm är en sur gammal sosse som verkar ha en ohälsosam hang up på Centerpartiet. (Kognitiv beteendeterapi ska visst vara bra för dylika tillstånd?) Icke desto mindre är han en förbaskat bra bloggare som gör ett värdefullt och viktigt jobb för det han tror på.

Mary X Jensen behöver ingen närmare presentation med sina Moderata karameller och Kent Persson från Örebro är väl tillsammans med Tokmoderaten Fredrik Antonsson själv de riktigt tongivande moderata bloggarna.

Man tackar för det hedersamma omnämnadet, om än i ett lite skämtsamt sammanhang. :-)

Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger Johan Westerholm said...

Johan

Jag är inte förvånad över att du omnämns alls, gör dig inte mindre än vad du är. För du är en mycket respekterad motståndare törs jag påstå. Vassare än de flesta på din sida gränsen.

Och ang. fokuseringen? Du skulle agerat exakt lika dant om något av våra stödpartier riskerade att åka ur.

Inte mer, men heller inte mindre törs jag påstå....

;)

mvh

Johan

9:58 fm  
Blogger Johan, PL&C said...

Man tackar för de vänliga orden!
:-)

Ha en toppenhelg ochj blogga lugnt,
/J

10:21 fm  

Skicka en kommentar

<< Home