onsdag, september 08, 2010

Grymt tryck i stugan - och finsk stjärnglans


Det känns ju som att man är sådär fånigt självförhärligande kring Centerpartiet nu, men det ÄR verkligen ett fasligt tryck i kampanjen. Gjorde idag eftermiddagspasset i valstugan och intresset var större än vad jag någonsin varit med om tidigare.

En del skolelever kommer och tankar av information till skolarbeten och det är verkligen superkul att prata med dem och höra om deras tankar och drömmar. Och många av dem går antagligen från vår runda fina valstuga med ett frö till nya tankar om vikten av goda villkor för företagandet.

Så är det väljare. Helt vanliga väljare som oftast faktiskt inte tidigare röstat på Centerpartiet, men som nu av en mängd olika anledningar nu överväger oss. Maud Olofsson verkar omåttligt populär bland valstugebesökarna och till deras glädje tittade hon förbi en stund och pratade med folk.

Med sig hade hon Finlands statsminister, vackra och kloka Mari Kiviniemi, som drog stjärnglans till centerstugan idag. (Det är hon på bilden ovan, tillsammans med mig.) I morgon står jag i stugan på Medis mellan 16 och 19. Kom gärna dit och prata en stund!

Etiketter: ,