torsdag, maj 31, 2007

Här finns inlägget återgett

Peter Kennerfalk är inte bara rasist. Han är också en feg usling som inte vågar stå för sina vidriga åsikter när de släpas fram i ljuset. Det kunde man ju liksom förutse, så även fast han själv har tagit bort den makalöst osmakliga attacken på Maciej Zaremba och folk från Polen i allmänhet igår, så finns det att läsa i sin helhet lite här och var i bloggosfären. Bland annat här:

"Tala alltid sanning, säger Tage Danielsson i sin monolog om kärnkraftsolyckan i Harrisburg.
Till skillnad från fackförenings hataren med polskt påbrå som sitter i kapitalets knä och påstår sig vara samhällsdebattör.


Sanningen är nog den att han är en samhällslögnare.


Att få lön och priser av sin arbetsgivare när man driver deras syn på arbetsmarknaden gör nog att vem som helst frestas att ta till vilka lögner och halvsanningar som helst.

Som den dreglande hunden, fastbunden vid hundkojan, väntande på ett köttben från husse fortsätter polacken att sprida sina hemmasnickrade teser om livet på landets arbetsplatser.
Ord som fnask, svartskallar och många andra vokabulär har alltid fyllt hans artiklar.
Men någon annan ambition än att fylla sin plånbok och bankböcker har aldrig denne rabbulist haft.


Att sedan få med sig kultureliten på skiten genom att hans allster görs om till scenkultur visar bara hur viktiga hans arbetsgivares kulturpriser är för den fria konstens företrädare.
'Att inte smörja dörrvakterna innebär att man uppmuntrar till enfaldig sammanhållning och tystnadskultur.'


Vem företräder alla de utländska byggnadsarbetare som skadas och förolyckas när de jobbar i företag som inte har kollektivavtal och vem hjälper deras faderslösa barn och änkor?
Ja, inte skribenten med polskt påbrå i allafall, han företräder endast och enbart sin egen plånbok och sin arbetsgivares samhällssyn. "


Det vore som sagt klädsamt med ett avståndstagande från vettiga Socialdemokrater...

Update: Här såg jag en skärmdump på inlägget.

Update II: Dyslesbisk kommenterar med sedvanlig skärpa.

Etiketter: , ,