onsdag, februari 25, 2009

Smaklös (s)-drift med internationell toppolitiker

Men KOM IGEN sossar! Ni kan fan bättre än såhär... På Socialdemokraternas nya "spännande" projekt, en utrikesblogg, har man den gränslöst dåliga smaken att göra narr av Javier Solana's kanske inte helt vita tänder.

Man vill förstatliga Saab, hindra människor från att välja vård i allmänhet och i andra EU-länder i synnerhet. Man har i Stockholms arbetarekommun en 1:a majaffisch som för tankarna till en sovjetromantik man trodde var död sedan länge.

Nu visar man prov på utomordentligt dåligt omdöme när det gäller samröret med för vårt land utomordentligt viktiga kontakter.

Är det dessa människor som en hel tredjedel av den svenska befolkning vill ska styra vårt land (och representera oss i den internationella politiken)? Det är för mig obegripligt.

Update: Utrikesbulletinen bloggar om Solana och har samtidigt den ofantliga godheten att ta bort bilden som driver gäck med honom. För den som undrar ser bilden som var satt att illustrera sossarnas syn på sig själva och utrikesfrågorna såhär:Etiketter: ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sossarna i dagens läge är i en kultur krock av något slag, de börjar sig likna mer och mer det högra och samtidigt vill de visa sig på den vänstra sidan..

Med andra ord så har de en dubbelmoral som heter duga och deras fasta plats inom politik sviktar allt för mycket i dagens läge för att man ska kunna ta dem på allvar.

Detsamma gäller även moderaterna faktiskt trots att dom håller sig på sin plats blir allt mer liberala med åren och allt kommer att sluta med en liberal framtid tack vare detta spridda tycke.

/calle

9:15 fm  
Anonymous Anonym said...

Äh, det där VAR ju roligt. På samma sätt som att Zarkozy ser ut som en Asterix-karaktär eller att Georg Schaeffler ser ut och är som Krösus Sork.

1:55 em  

Skicka en kommentar

<< Home