onsdag, september 08, 2010

Räddningen är här för (S)


Det har ju gått lite motigt för Socialdemokraterna i den här valrörelsen hittills. Nu kanske spelplanen kommer att förändras. I går kunde man läsa att hela 23 gamla statsråd och tunga Socialdemokrater faktiskt stöder Sahlin. En nyhet väl värd att blåsa upp på DN Debatt.

Bland dessa finns giganter som Laila Freivalds och min personliga favorit: Bosse Ringholm! Saknaden efter honom saknar rimligtvis gränser i den svenska valmannakåren.

Om Mona Sahlin kanske skulle kunna hinta om en framskjuten position för Bosse, som har varit både finans- och vice statsminister, i den regering hon söker stöd för att bilda, borde en rödgrön valseger vara som i en liten ask.

Etiketter: , , ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Socialdemokraterna fortsätter att falla en trend som pågått under lång tid och som kommer att fortgå så länge Mona Sahlin ostört får synas och framföra sitt enfaldiga dagispladder.
Att en grupp tunga socialdemokrater nu ingriper for att rädda henne är helt oförståeligt, det ar hon som är anledningen till raset och de borde i stället se till att hon avlägsnades .Först då bryts den negativa trenden och det är partiet som skall räddas och inte den som förorsakar dess nedgång.

2:52 em  
Anonymous Bengt said...

Det känns lite som att slå in öppna dörrar, men: Det som Socialdemokraterna behöver är ju inte minst förnyelse. Och Freivalds, Ringholm med flera (S)-veteraner står ju knappast för en sådan förnyelse ...

7:39 em  
Anonymous Anonym said...

Vänta bara! Nästa vecka gräver vi upp Erlander, Palme och Anna Lind.

Då är ni borgare rökta!

12:26 fm  

Skicka en kommentar

<< Home