tisdag, oktober 19, 2010

Möte med Stureplanscentern på tisdag

Efter en välsmakande valseger för Centerpartiet i Stockholm tar en del stureplanscenterpartister nu plats i de demokratiska församlingarna.

För min egen del är jag omåttligt stolt över det diplom jag fick i brevlådan för ett par veckor sedan, som förklarar att jag är ersättare till ledamot i Sveriges Riksdag! :-)

I och med att vi går framåt i Stockholms stad, och även numer ingår i majoriteten, finns det goda möjligheter att fler stureplanscenterpartister kommer att bli tillfrågade om hedersamma och viktiga uppdrag i kommunens olika nämnder och styrelser.

Det är också dags att dra igång talarkvällssäsongen.

Det talades en hel del i valrörelsen om Vänsterpartiet och huruvida de fortfarande är kommunister eller inte. Hur det är med den saken kan vi gärna lämna därhän, men kommunismen som ideologi, vad den innebär och de brott mot mänskligheten som begåtts i dess namn är viktigt att diskutera.

Den som kanske kan allra mest om ämnet (inte minst för att han själv har tillhört den yttersta vänstern) är en av grundarna till föreningen Upplysning om kommunismen, Anders Hjemdahl.

På tisdag nästa vecka (26/10) kommer Anders till stureplanscentern för att tala.

Vi träffas kl 1830 på restaurang Republik.

Som vanligt är alla välkomna oavsett partitillhörighet. Vi ses!

Etiketter: