tisdag, september 27, 2011

Statsvetenskapliga hugskott på modet

Man börjar ju fundera på hur det står till med de statsvetenskapliga grenarna av Sveriges akademier...

Lars Pålsson-Syll från Malmö högskola släpper precis alla hämningar när det gäller att driva sin socialistiska agenda. Absolut OK, bra och intressant om man är politiker, debattör eller driver tankesmedja, men denne man förväntas väl i sin roll som professor i samhällskunskap kunna se världen från fler håll än från den yttersta vänsterkanten? (T ex på radion i morse)

Jenny Madestam väckte viss uppmärksamhet för en tid sedan när hon avfärdade Centerpartiets förmåga att se talang hos alla kön som en "slump". Nu läser jag hos Magnus Andersson att hon verkar se den avhoppade Sverigedemokraten William Petzäll som något av en politikens Zlatan som alla andra partier drömmer om att rekrytera.

Eh... joråsatt...

Etiketter: ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ja, jag är ju inte dummare än att jag fattar själv vilken draksådd detta är. Den här informationen sipprar ju sakta men säkert, obevekligen, ut till patienterna. Efterhand lär det ta hus i helsicke.

Det är dock ett ofrånkomligt ont. För det här mordiska kvacksalveriet får ju bara inte fortsätta.

För övrigt kan jag inte annat. Det sårade, jagade villebrådet vänder i flykten och går till angrepp mot sina förföljare. Endast så kan jag döva den ångest PSYKVÅRDEN tillfogar mig. Satans djävla KLÅPARE, det är vad de är!

Den psykiatriska nyfascismen måste krossas till varje pris.

Psykiatriska patienter drivs till självmord. Självmorden ökar kraftigt PRECIS som jag misstänkte.

Nu efterlyser jag en annan statistik. Hur är utvecklingen i statistiken över MORD begångna av psykiatriska patenter? "vansinnesdåd"?

Det finns all anledning att misstänka att den statistiken ökar parallellt. Både mord och självmord begås i desperation. Och den politiskt styrda psykiatriska nyfascismen gör ju all vad den kan för att öka den allmäna ångestnivån hos ifrågavarande patientgrupp. Det är fullständigt vanvettigt. SINNESSJUKT.

Och sen har vi hela det förbannade korrumperade politiskt-mediala maktetablissemanget: de kan omöjligt skylla ifrån sig sedan, "vi hade ingen aaaaaaning" - för de visste allihop, alldeles utmärkt.

Det har JAG sett till. Jag ENSAM.

http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/06/anna-odell-gjorde-ratt?page=7

4:53 fm  

Skicka en kommentar

<< Home