torsdag, april 26, 2007

Centerstämma, Stockholms Stad

Fredrick Federley berättar om Stockholmscenterns stämma, där lilla moi både deltog, röstade och talade för första gången. :-)

Det är med stor tillfredställelse man kan konstatera att de allra flesta medlemmarna, även de som varit med länge, fortfarande är nyfikna på nya lösningar och på att utveckla partiets politik.

Det är stundtals hårda debatter, men det känns samtidigt som att det är väldigt högt i tak och att man faktiskt FÅR säga vad man tycker och känner. Man blir till och med uppmuntrad av meningsmotståndare; äldre damer som med emfas argumenterar mot (ibland med väldigt goda argument), men alltid med utomordenligt stor respekt och ständigt villiga att ompröva både sina ståndpunkter premisser.

Det är lite kul med politik ändå! :-)

Särskilt betydelsefulla motioner som stämman antog var dem om konflikträtt och skatter. Det kommer bli superkul på stämman i Kalmar med dessa motioner från Stockholm!

Etiketter:

2 Comments:

Anonymous Björn said...

Kul att se så många där, faktiskt. Nästa år bör kanske stämman redan från början läggas på två dagar -- så vi hinner med alla motioner. :)

Kul att se dig där! Vi hälsade lite på krogen sen, men det blev ju tyvärr ingen tid att prata lite.

1:55 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Tjena Björn! Ja, det var kul!

Ses nästa gång det beger sig...

2:34 em  

Skicka en kommentar

<< Home