tisdag, februari 12, 2008

DN Kultur mot nya höjder

DN Kultur fortsätter sin obegripliga kamp emot författaren och historikern Johan Norberg.

Tidigare har Stefan Jonsson (som förövrigt kallar sig kommunist) angripit Norberg med rent personliga och djupt osakliga argument, utan någon som helst grund i vad vare sig Norberg skrivit/sagt eller någon annan författare eller filosof som Norberg brukar hänvisa till står för.

Nu läser man lite härochvar i bloggosfären (inte minst hos Norberg själv) om att Andreas Malm beskyller Norberg för islamofobi och rasism! För det första är det naturligtvis inte sant. För det andra är det rent löjeväckande för alla som någonsin läst Norberg som alltid förespråkar öppenhet och fria utbyten mellan människor världen över oavsett religion och etnicitet.

DN Kultur fortsätter alltså under Schottenius ledning att överraska inte bara med en häpnadsväckande okunnighet, utan också en ganska elak lögnaktighet med vilken man inte drar sig från att försöka misskreditera enskilda människor.

Har sedan länge slutat läsa DN och kommer inte börja igen förrän kulturredationen är utbytt.

4 Comments:

Blogger jonas said...

Ja vi har bytt från DN till svenskan och det känns som om att vi äntligen har hittat hem :)

8:54 em  
Blogger johan said...

DN kan ju till och med ha intressanta artiklar av kommunsiter ibland. Ofta är DN också ett ljus i det liberala mörkret, bortsett från ledarsidorna alltså.

11:31 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Jo, lögnaktigt verkar ju vara det enda sätt på vilket vänstern kan debattera.

10:33 fm  
Anonymous Anonym said...

Till skillnad från den organiserade lögnkampanj som liberala tankesmedjor och gläfsande blogghundar har ägnat sig åt mot en sorts abstrakt kollektiv "vänster" i ett år nu då? Er upprördhet inför smutskastningen av Johan har ingen trovärdighet. Lögnaktighet ÄR svensk liberalism.

12:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home