fredag, november 12, 2010

Ledamot i exploateringsnämnden

Gårdagens nomineringsstämma i Stockholmscentern, på vilken de kommunala uppdragen skulle fördelas, måste beskrivas som en stor framgång för förnyelsen. Många unga, en hel del relativt nya och huvudsakligen stabila liberaler kommer att representera Centerpartiet i nämnder och styrelser i Stockholms Stad.

Själv blev jag vald till ledamot i exploateringsnämnden. Ett fantastiskt intressant uppdrag av flera skäl. För det första är näringslivets möjligheter till kreativa och nyskapande etableringar av högsta vikt för stadens både ekonomiska och kulturella utveckling. För det andra finns det uppenbarligen ett visst behov av ideologiska diskussioner kring ansvarsfördelningen mellan politiker och medborgare.

Min företrädare på posten är Christer Mellstrand, min ordförandekollega i Stureplanscentern, som blir ledamot i trafiknämnden och dessutom tar över ordförandeklubban i Stockholm Parkering.

Det var för övrigt en hel del avdelningskompisar som blev valda till uppdrag. Mer om det på Stureplanscenterbloggen inom kort!

Har du idéer om eller synpunkter på vad jag bör driva i exploateringsnämnden så får du väldigt gärna dela med dig av dem! maila till johan@johanhedin.se

Etiketter: , ,

2 Comments:

Blogger Ol' Dirty $venne said...

Tja Johan, fan vad skönt att se att riktiga liberaler får inflytande i huvudstaden! Ser fram emot att se hela listan. Ha det gott! :-)

11:42 fm  
Blogger Albin Ring Broman said...

Stort grattis Johan! Ser fram emot stordåd ;)

4:26 em  

Skicka en kommentar

<< Home