fredag, maj 02, 2008

Som förvuxna 2-åringar med rätt att förstöra

Man borde ju inte bli förvånad. Det är såhär antidemokraterna för sin "kamp". Våld och hot. Inget särskilt ordas kring de egna alternativen och det är i högsta grad förklarligt. Antingen saknas egna politiska alternativ eller så är de så uppenbart vrickade att man inte vill tala om dem.

Lustigt nog görs försök att ändå angripa Centerpartiets politik (eller åtminstone sin bild av den), fast på en så häpnadsväckande låg nivå att man inte riktigt vet om man ska kunna ta det på allvar.

"Bävrar gnager sönder välfärden."

Jo, man tackar...

Vad tror dessa snorungar att välfärden kommer ifrån? Hur tror de att de pengar som behövs till välfärd skapas?

I tv-spelsvärlden brukar det ibland komma upp cash eller någon diamant eller liknande när man har slagit ihjäl en drake eller så... Det kanske är så en del tror att världen fungerar.

I verkligheten skapas inget värde av att slå sönder saker.

Och det är säkert inte heller meningen. Man tycker helt enkelt att det är roligt att förstöra.

Läser om detta hos Magnus, Marie, Johan och på stämmobloggen, samt i DN och Expressen.

Etiketter: , ,

2 Comments:

Blogger Johan Hedin said...

Hur vet du att det var kommunister som gjorde detta? Kunde lika gärna varit fascister eller nazister. De har ju samma metoder, samma kläder och samma åsikter om det liberala centern.

9:42 fm  
Anonymous Anonym said...

Kära Johan Hedin - Nazister och Fascister stödjer samma form av protektionism som finns inom kommunismen och socialismen, dvs något som är långt från den liberala ideologin.

Ord utan kunskap är som mat utan näring.

12:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home