torsdag, juli 17, 2008

Små företagare

Det mest klassiska exemplet på företagarglädje finns väl i kids som sätter upp ett saftstånd vid vägkanten.

Hade nyligen äran att bevista ett sådant. Snabbkaffe och hembakt sockerkaka har väl aldrig smakat så gott! Inramningen magnifik. En förtrollande skogsbacke i mötet mellan en grus- och en landsväg. Solens strålar genom regnvåta eklöv och prunkande grönska som sakta ångas av.

Det verkade gå alldeles förträffligt med affärerna. En kaffesugen lastbilschaffis hade sånär orsakat trafikkaos när han i sin kaffetörst snabbstoppade på ett egentligen inte särskilt lämpligt ställe och chokladbollarna var sånär som på två små stackare helt slut.

På frågan om vad de skulle göra för alla pengarna kom det underbara svaret: "Köpa mer ingredienser så vi kan baka och tjäna ÄNNU MER i morgon".

Det finns hopp, tamigsjuttsiken! :-)

Etiketter:

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Hej, jag är Martin Reed, om du är redo att få en lånekontakt. Benjamin via e-post: 247officedept@gmail.com, WhatsApp: +1989-394-3740 Jag ger kredit till sin tjänst. De ger mig summa 2.000.000,00 Euro till avkastning på 2% avkastning. Inom fem arbetsdagar. Benjamin arbetar med gruppinvesterare till ren lån- och skuldfinansiering vid låg avkastning för att betala dina räkningar eller köpa ett hem eller öka ditt företag. snälla, jag råder alla där ute som är i behov av lån och kan vara pålitliga, pålitliga och kapabla att återbetala vid tidpunkten för medel.

6:29 fm  

Skicka en kommentar

<< Home