måndag, september 21, 2009

S och M leker företag för skattebetalarnas pengar

Nä, kommuner ska inte hålla på med sådant som näringslivet gör bättre. Om detta skriver Magnus Andersson (CUF) och Stefan Bergström, gruppledare för (C) i sumpan, på Politikerbloggen.

I Sundbyberg vill Socialdemokraterna och Moderaterna bygga ett kraftvärmeverk. För en massa skattepengar och mitt i det natursköna Kymlingeområdet.

Att sossarna gärna använder kommunernas budgetar för att leka företag är varken konstigt eller ovanligt. Att Moderaterna vill göra det är illavarslande och bör rendera en och annan eftertanke hos marknadsliberalt sinnade väljare.

---

Kolla även in facebookgruppen "Kraftvärme är ingen kommunal kärnverksamhet".

Etiketter: , ,

3 Comments:

Blogger Wilhelm Svenselius said...

Ursäkta, men att kalla Kymlinge "naturskönt" är fanimej en sanning med modifikation. Ett värmevärk skulle förmodligen utgöra en klar förbättring. Mvh, en sundbybergsbo. :)

9:56 fm  
Blogger Johan, PL&C said...

hehe.. ok. Men det kanske skulle kunna vara naturskönt?

1:26 em  
Blogger Mattias Lönnqvist said...

Korrigering: Det är Socialdemokraterna i Sundbyberg (tillsammans med V & MP) och Moderaterna i Solna (tillsammans med KD & FP) som vill bygga kraftvärmeverket.

I Sundbyberg har Moderaterna anslutit till FP, KD & C och är emot (även om de inte är drivande i frågan)

Huruvida Kymlinge är vackert eller ej kan man väl ha olika åsikter om, men det är ganska typiskt utseende för en av Stockholms gröna lungor. Här är några bilder: http://kymlinge.blogspot.com/2009/05/bilder-fran-kymlinge.html

2:29 em  

Skicka en kommentar

<< Home