onsdag, april 21, 2010

Försök till att avleda uppmärksamheten?

Det är inte självklart att det på sikt gynnar Miljöpartiet att numera ingå i det Socialdemokratiska arbetarepartiets proffsiga och mäktiga propagandaapparat. Som mobiliseringsinstrument fungerar säkert Alliansfrittbloggen jättebra, men blockmigranter som just nu sneglar på Miljöpartiet kan säkert ha synpunkter på de raljanta attackernas smakfullhet.

Anders Utbult rycker på nämnda blogg ut till Miljöpartiets försvar om deras idéer om flygförbud och anklagar folk som vill debattera kring detta för att driva en "smutskastningskampanj", något som måste tolkas som ett försöka att styra uppmärksamheten från själva kärnfrågan: att Miljöpartiet med statliga maktmedel vill hindra folk från att flyga.

(Samma Utbult som förövrigt har för vana att beskriva centerpartistisk politik som att vilja "slakta arbetares rättigheter" och "kapa löner".)

Att Miljöpartiet inte gillar att folk flyger torde knappast vara någon nyhet för någon. För en tid sedan skrev de i en riksdagsmotion om att ett "slutdatum" ska bestämmas då "trafiken ska upphöra". Om man ändrat sig kring detta är det väl toppen, men de får väl liksom bestämma sig? Man kan inte både äta kruskaklikakan och ha den kvar (ens om man erbjuder en latte att skölja ner med).


Etiketter: ,

4 Comments:

Blogger Anders Utbult said...

Så du menar seriöst fortfarande att Miljöpartiet vill införa "flygförbud". Okej, då känns debatt inte ens nödvändig. Att du citerar någon arg kommentar jag skrivit för något år sedan känns ju också relevant.

Varför försöka undersöka grundkällor när man kan försvara sig med ad hominem-argument?

3:47 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Det var inte alls någon arg kommentar, utan en artikel på er blogg. Ett försök till "analys" om varför vårt parti är onödigt... ;-)

3:50 em  
Blogger Wonder Warthog said...

Det behövs ingen analys för att fatta att C är onödigt!

6:17 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Nä, analys behöver man ju inte... ;-)

12:49 fm  

Skicka en kommentar

<< Home