söndag, maj 23, 2010

Karl ger svar på tal

Sedan CUF i sin uppmärksammade nya kampanj lyft frågan om facket, LAS och ungdomsarbetslösheten har det utvecklats ett par intressanta parallellspår.

Elias Giertz debattutmaning mot Mona Sahlin har väl ingen missat. Om jag känner Elias och CUF rätt så har vi inte sett sista smashen i den matchen ännu. Min gissning är att det bara börjat och att nya förträffliga kontaktförsök med Mona är på gång.

På högre akademisk nivå än den som Mona Sahlin och Elias Giertz (ännu så länge) befinner sig på, gick några socialdemokratiska studenter på Handelshögskolan i Stockholm till angrepp mot CUF på teoretiska grunder.

Karl Malmqvist är en av flera CUF:are som går på samma skola svarar på sitt sedvanligt mustiga vis och väcker frågan om (S)-bratsen verkligen borde ha blivit godkända på de högre betygen i nationalekonomi? De verkar ha missat en lång rad väsentligheter...

---

En annan Centerkompis med bakgrund från Handels är ETR. Läs även hennes newsmillartikel om småföretagandets betydelse för sysselsättningen.

Etiketter: ,