fredag, juli 16, 2010

(S) gör precis ALLT för att slippa prata politik

Jag hade, liksom Albin, inte tänkt kommentera den så kallade Littorinaffären.

För det första tycker jag att politik ska handla om politikens innehåll. Jag har i många olika omgångar skickat kritiska skopor till Sven-Otto Littorin för sin vansinniga hållning om LAS. En lika stor borde jag givit honom om kvotering till bolagsstyrelser.

Detta är enligt min mening berättigad kritik som jag tänker fortsätta driva även mot Sven-Ottos ersättare om denne tänker driva samma dåliga arbetsmarknadspolitik.

Uppenbarligen har Alliansens politiska motståndare större problem än jag att hitta substans i en saklig kritik mot den förda arbetsmarknadspolitiken. I full enlighet med den socialdemokratiska strategin fortsätter man att göra precis ALLT man kan för att slippa prata om politikens innehåll.

Det som nu händer mot Sven-Otto Littorin är inget annat än en cynisk och synnerligen osmaklig badspinnkampanj. Socialdemokraternas propagandamaskineri har plockat upp att Sven-Otto Littorin är personligt skadeskjuten i och med att vårdnadstvisten med hans förra fru förvärrades häromdagen.

Man ser en möjlighet att skada honom ytterligare så pass att man kanske kan tvinga fram en för regeringen neslig avgång och man smäller av sitt skott: en långsökt anklagelse och en ytterligt tveksam publicering genom partiorganet Aftonbladet.

Man väljer ut den halta gasellen - eller som oppositionen brukar kalla det: sparka på den som ligger. Det hela gick hem. Sven-Otto gör det rationella: ger upp.

Bottenlöst skamligt, osmakligt och fruktansvärt omoraliskt. Det är så de funkar. Det är så de jobbar.

(Bevisen: man har en e-postkonversation med en "peter" och ett väl spritt telefonnummer som kan kopplas till någon som "ser ut som" Sven-Otto Littorin.)

Etiketter: , , ,

4 Comments:

Anonymous Dr M said...

Nog för att jag instämmer i att Aftonblaskans behandling av Littorin-affären är bortom all rimlighet smutsig, men därifrån till att hävda att det hela är orkestrerat från Sveavägen 68 är trots allt ett stort steg. Har du några belägg för det påståendet som är bättre än Aftonbladets lösa indiciekedja?

5:24 em  
Anonymous Anonym said...

Snacket går om att centern blir allt desperatare i takt med de sjunkande opinionssiffrorna.
Johan visar, och bekräftar tydligt, här desperationen med en makalös konspirationsteori.

Men när man vill slippa tala politik så.......

6:40 em  
Blogger Niklas Kolhammar said...

Dr M, Vem har sagt att det är orkestrerat från sveavägen?
Men vad som är faktum är ju att LOs socialdemokratiska och LO-avlönade ledarsida drivit på drevet mot Littorin och Reinfeldt. Helle Klein & co är knappats duvungar i Rörelsen

8:28 em  
Anonymous Anonym igen said...

Niklas: Johan påstår det.

"Socialdemokraternas propagandamaskineri har plockat upp att Sven-Otto Littorin är personligt skadeskjuten i och med att vårdnadstvisten med hans förra fru förvärrades häromdagen.

Man ser en möjlighet att skada honom ytterligare så pass att man kanske kan tvinga fram en för regeringen neslig avgång och man smäller av sitt skott: en långsökt anklagelse och en ytterligt tveksam publicering genom partiorganet Aftonbladet"

Hur är det med läsförståelsen?

4:33 em  

Skicka en kommentar

<< Home