lördag, augusti 14, 2010

I svallvågorna efter LO's kampanj

Det är väl egentligen onödigt att fortsätta att hjälpa LO att sprida sin smutskastningskampanj och jag har för avsikt att sluta upp med det och istället diskutera politik. Som en liten avslutning vill jag uppmärksamma ett par intressanta blogginlägg på ämnet:

Fredrik Segerfelt skriver som vanligt intressant och klokt och ställer frågor - om framförallt demokratiproblemen förknippade med LO's särställning i Sverige - till några av de socialdemokratiska toppbloggarna.

Tobias och den liberala bloggen Radikalen tycker att LO är (s)tyrt av idioter och får något som kan beskrivas som medhåll i kommentarsfältet hos en gammal bekant från även denna bloggs kommentarsfält, Nickersson, som skriver bloggen Arbetarperspektiv.

Den hälsosamme ekonomisten
tycker att vi ska starta photoshop. Det kan man väl göra om man vill, men det viktiga är att vi pratar politik! Det verkar ju tydligen vara LO's och vänsterpartiernas största skräck...

Något att börja tala om är väl kanske, som Isobel Hadley-Kamptz konstaterar i Expressen, är den något tvivelaktiga rödgröna adresseringen av ungdomsarbetslösheten. De vill ju fördubbla arbetsgivaravgiften för unga! Ett märkvärdigt sätt att hjälpa dem till jobb...

Etiketter: ,

1 Comments:

Blogger Peter Andersson said...

tack för tipset om fredriks inlägg så jag fick möjlighet att svara. :-)

http://peterlandersson.blogspot.com/2010/08/ett-bloggsvar-om-fackforeningsrorelsen.html

11:51 fm  

Skicka en kommentar

<< Home