onsdag, april 06, 2011

Är liberalism utan prefix "hård och kall"?

Centerpartiets valanalysgrupp fastslog ju vikten av stor öppenhet och det är väl på sätt och vis nu dessa ord sätts på prov när nu Abir Al-Sahlani öppnar fönstret (på ett mycket kärleksfullt sätt) och säger vad hon tycker.

Anna-Karin Hatts DN Debatt igår väckte många tankar om Centerpartiet, framtiden och hur det ska ledas framöver. Utan tvivel måste den artikeln anses vara startskottet för den partiledardiskussion som nu verkar blossa upp.

För den som är intresserad av de tankar som jag och några andra centerpartister gav uttryck för i den artikelns efterföljande lilla debatt rekommenderas varmt kvällens möte med Stureplanscentern, då självaste Johan Norberg ska tala för oss på O-baren.

Det finns ju då liksom chansen att känna efter om han (och andra som gillar marknadsekonomi) är så "hård och kall" som socialliberalerna verkar tro... :-)

---
Johan Ingerö i Aftonbladet skriver fint om att Maud har varit en lysande Centerledare. Jag håller med... :-)

Etiketter: , ,

2 Comments:

Blogger Inge said...

Klart att ren liberalism är iskall och hård. Vanliga människor klarar inte av frihet och därför måste dessa vanliga människor styras av en stor stat. Socialt planerad ekonomi är ju ett måste också.
/Inge

5:57 em  
Anonymous Anonym said...

Maud måste bort. Hon är en allt för enkelspårig och grå politiker.

10:45 fm  

Skicka en kommentar

<< Home