tisdag, maj 03, 2011

(S) inte längre ett seriöst alternativ

Socialdemokraterna verkar bara komma längre och längre från att vara relevanta i Svensk politik. Förr om åren har de åtminstone lagt sig vinn om att jobba fram seriösa förslag, baserade på verkliga förhållanden, som ett lite mer vänsterinriktat alternativ till regeringens politik i samband med budgetpropositioner.

Naturligtvis kan och bör de i viss utsträckning ursäktas för att det faktiskt är en helt ny bemanning på området, men då får man väl också liksom erkänna att man som svar på just denna vårbudget inte har något att komma med.

Centerpartiets ekonomiskpolitiska talesperson, Annie Johansson, förklarar att det faktiskt inte finns något regeringsalternativ till alliansen.

---

Etiketter: , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nej, det finns kanske inget alternativ men allt är bättre än det som är idag. Med så många som utförsäkrats till ett liv utanför samhället, så skäms jag över att jag varit moderat. Jag har sett vad alliansens politik ställt till med, folk som hamnat i moment 22, utan att själva vara vållade till det. Alla är inte lata som inte har jobb, de sjuka inbillar sig inte att de är det. De är verkligt sjuka men nekas sjukpeng, bara för att alliansen ska kunna sänka skatterna. Klyftorna i samhället har under de sista åren ökat katastrofalt men alliansen ser inte felen, som de gör. De har heller inte stått bakom företagarna, utan lämnat dem hän helt och hållet. En sänkning av restaurangmomsen ger inte flera jobb, det ger bara mera klirr i kassan för ägarna. Så kom ner på jorden ni kostymnissar och se människorna runt omkring er. Ni kan inte leva i er skyddade verkstad i all evighet!

2:06 em  
Anonymous Anonym2 said...

Anonym: Amen!

2:41 em  

Skicka en kommentar

<< Home