söndag, mars 04, 2007

Arbetsgivarna är nazister, enligt byggnads

Smaka på detta från byggnads ordförande Hans Tilly:

”Det är arbetsgivarna som blåst i stridstrumpeten. Högerextrema krafter styr hos dem”.

Högerextrema krafter styr alltså hos arbetsgivarna... Det KAN väl inte vara så att Tilly verkligen tror det? Hur kan man i så fall överhuvud sätta sig i förhandling med dessa "nazister"?

Nä, sanningen är nog att detta är något slags vidrigt försök till grov smutskastning inför förhandlingarna. För att liksom få opinionen med sig, eller åtminstone mobilisera de egna.

Jag beundrar verkligen dem som ska sitta och förhandla med den där jäveln. Jag hade för länge sedan tappat humöret och minst skällt ut dem, förklarat dem krig och gått därifrån.

Jag såg på Fredrick Federleys blogg att Hans Tilly tydligen hade kallat honom högerextrem också. Det kan ju fan inte vara lagligt...

Etiketter: , , ,

2 Comments:

Anonymous jonte said...

Med ordet "högerextrem" har media på något outgrundligt sätt och av någon outgrundlig anledning kokat ihop individualism och marknadsekonomi med nationalsocialism och fascism. Dock tror jag inte att Hans Tilly anklagade vare sig arbetsgivarna eller Federley för att vara nationalsocialister, men Tilly känner givetvis till mediernas snedvridning av ordet "höger" och försöker dra så mycket nytta av det som möjligt; att mena att exempelvis Federley överhuvudtaget skulle sympatisera med nazister...

11:14 em  
Anonymous Anonym said...

Allt som syftar till att smutskasta liberaler är etiskt försvarbart beteende. Sluta klaga, högerextrema mupp.

8:47 em  

Skicka en kommentar

<< Home