söndag, augusti 23, 2009

Rosengårdsborna satte ned foten mot vänstervåldet

Hahaha... Fasiken var roligt. flera Centerbloggar läser jag att snorgärsarna som skulle "reclaima" Rosengård fick rejält på taffsen av lokalbefolkningen. Sannerligen en god nyhet.

Dessa vänstervandaler tänkte ställa till med ännu än s k folkfest (vilket i vänsteraktivisternas hjärnor är lika med att elda papperskorgar och ställa till med jävelskap) men blev bortkörda.

Rosengårdsborna hade helt enkelt fått nog av det våld och bråk som dessa medelklassbarn roar sig med på fritiden.

Detta måste ha känts lite snopet för dessa stolta frihetskämpar. De var ju liksom där för att "rädda" ortsborna från kapitalet, polisen eller vad man nu för ögonblicket tycker är jättejättedumt. Istället räddade man det intill en bensinmack residerande proletariatet från en säker undergång genom att försöka elda upp den. (och kasta lite sten, som ju är så extra rättvist och antirasistiskt)

Hoppas att detta är ett startskott för en ny trend. Att vi låter oss inspireras av Rosengårdsbornas rakryggade hållning, sätter ned foten och sopar bort dessa patetiska eparevolutionärer när de kommer till våra gator.

---

Johan Ingerö tycker att detta är lika trevligt som jag.

Etiketter: ,

5 Comments:

Anonymous Max W. said...

Att kalla dem för "vänstervandaler" är väl att ta i? Majoriteten av de svarta är ju ungar som kommer från övre medelklass. De kallar sig bara revolutionärer för att revoltera mot sin borgerliga hemmamiljö. De har lika lite med vänstern att göra som nynazister har med högern att göra.

5:24 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Det var nog det konstigaste argumentet jag hört på länge...

:-D

5:43 em  
Blogger Johan said...

Ja exakt, vad är det för vänster med att revoltera mot farsan överläkare?

Den riktiga vänstern är ju också glada och nöjda över att skitungarna får på tafsen, som du lätt märker om du läser deras bloggar...

6:42 em  
Anonymous Illwill said...

"Rosengårdsborna..."

Ja du, nu delar jag din åsikt iof. Det var just typiska Rosengårdsbor som jagade bort de nedknarkade anarkisterna.

Dock bör väl tilläggas att Lion Family är ett kriminellt gäng likt "Black Cobra" eller "Bandidos". Men som sagt, jag håller med dig. De som bor där (och på andra ställen) är kriminella araber som löser allt med våld.

Likt dig så tycker jag dessutom att vi ska lära oss av dem. Grovt våld är hur man löser problem. De har knivar och pistoler, de våldtar och mördar. Vi har automatvapen, tanks och flygplan, dags att visa att vi fått nog också?

9:20 em  
Anonymous stajjny said...

Haha, bra skrivet ;) Kunde inte sagt det bättre själv.

Är ju tillräckligt mycket problem i Rosengård, blir inte direkt bättre av att vänsterbarnen kommer dit och försöka leka robin hood.

4:50 fm  

Skicka en kommentar

<< Home