onsdag, mars 25, 2009

S-info smärtsamt transparent

S-info är en ständig källa till intressant läsning. Särskilt spännande blir det nu i tider av moralisk kris för "arbetarrörelsen".

Johan Lundberg kallar den senaste tidens händelser Wanja-Gate och kräver LO-ledarens avgång. Han anser också att denna skandal orsakat en socialdemokratisk valförlust 2010.

Peder Swedenmark undrar om Wanja Lundby-Wedin verkligen kommer att vara en tillgång på 1 maj och skriver att han lutar åt Greiders avgångskrav.

Eva-Britt Dahlström anser att det är ens skyldighet att veta vad man beslutar om när man sitter i en styrelse. Något man naturligtvis kan hålla med om.

Lars G Linder kräver ursäkt eller avgång.

Leif Haglund anser att en så komplex fråga inte borde ha beretts av en kommitté (där bland andra Erland Olausson satt med) och anser därför inte riktigt att WLW kan ställas till fullt ansvar.

Andra vill lägga locket på den interndemokratiska debatten på s-info för "Partiets" bästa och jag tror att Lennart Holmlund, kommunalråd i Umeå, uttrycker det bäst: S-bloggen katastrof. Ja, inte kan man påstå att det samlade intrycket av det Socialdemokratiska Arbetarepartiet genom s-info är särskilt smickrande, men antagligen desto mer sant.

Presstrycket
bara ökar och ökar.

Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger Nils Dacke said...

De är så vana vid att sitta vid grytorna så att maktkampen inom (S) alltid är närvarande och det är ett extremt toppstyrt parti som inte har lärt sig läxan än. De backar in i framtidens demokratiska system.

8:48 em  
Anonymous Anonym said...

Än? De kommer aldrig att lära sig. Kommer inte att upprepas? DET har de minsann upprepat bara alltför många gånger!

3:43 fm  

Skicka en kommentar

<< Home