fredag, januari 29, 2010

Alliansfritts "dataintrång"

Visst. Det var väl inte så jäkla allvarligt att man tar sig in på ett annat partis webbresurser och lever om. Centernätet ÄR öppet för alla att använda, men tanken är ju naturligtvis att man ska ha en någorlunda uppriktig avsikt med sitt engagemang i och kring centerfrågor.

Det ju uppenbart så att syftet från Alliansfrittbloggen var att fula sig med Centernätets användare, låt vara att detta skedde inom ramen för "ett skämt".

Jag ber också den intresserade publiken sätta sig in i hur ett motsatt förhållande tagit sig ut: En liberal hade registrerat sig på s-info.

Hela maskineriet hade slagits igång, Ibrahim Baylan hade indignerat krävt ursäkt från Maud och Calle Fridén hade skrivit en lång redogörelse för hur tilltaget var ett uttryck för klassförakt.

Småaktigt, men säkert hade de fått någon procent i top-of-mindväljarstöd.

---

Per Ankersjö och Magnus Andersson.

Etiketter: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Dock inte mycket mindre småaktigt än att först storsint medge att tilltaget kanske inte var så allvarligt, för att sedan meddela att de själva minsann hade hanterat saken mycket småaktigare än man själv gjort. Det förtar liksom effekten av ödmjukhet att stoltsera med den. :)

12:27 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Ödmjukhet är en fantastisk egenskap hos människor, som jag själv tyvärr helt saknar.

Är det ämnet du vill debattera är jag rädd att vi står på samma sida. ;-)

3:48 em  

Skicka en kommentar

<< Home