fredag, augusti 13, 2010

LO's kampanj ny lägstanivå i Svensk politik

Alltså, jag vet inte vad jag ska skriva eller säga... Jag är mer ledsen än arg.

LO's kampanj, i vilken de har tagit bilder på alliansföreträdare och retuscherat dem kraftigt (Reinfeldt har t ex försetts med en osympatisk och ful skäggstubb). Man har vänt dem upp och ner (En gammal tradition är att hänga de nymördade ledarna man gjort revolution emot upp och ner och förställa kropparna på förnedrande sätt.) Och så kan man hålla på.

Jag tappar lusten till att hålla på med politik. Det är väl kanske det de vill... En sorgens dag.

Etiketter: , ,

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jo, ganska vidrigt, och lågt även för att vara LO. Och extremt otaktiskt dessutom, om Alliansen vinner valet..kommer ju knappast förbättra relationerna dem emellan.

4:56 em  
Blogger Erik Verner said...

Får precis samma känsla...
Att sen LO-medlemmar som inte nödvändigtvis röstar vänster och inte har mycket till val vad gäller medlemskap, har behövt vara med att betala usligheterna, får det att vridas i magen.

5:10 em  
Blogger Ola Berg said...

Jag tycker kampanjen är vanvettigt rolig. När indignationen tar sig såååådana draaaama-queeeeen-uttryck!!!

Alla kan ju verkligen se med egna ögon hur sjuka och fattiga släpats i rännstenen med huvudet före av den ondsinta Alliansens fogdar!

6:21 em  
Blogger Johan, PL&C said...

man får väl se det så...

7:36 em  
Blogger F said...

Jag bara avskyr Lo. Så är det.
Dom förstör mer för facken än dom hjälper.
Sanslöst...

9:42 em  
Anonymous Anonym said...

usch, är glad att jag inte längre betalar pengar till eländet, och man känner sig inte speciellt sugen på att gå med i något av deras förbund i fortsättningen heller, riktigt lågt, men sånt här slår förhoppningsvis bara tillbaka på dem själva

11:12 em  
Anonymous Nicklas Eriksson said...

Lustigt. För mig är lågvattenmärket unghögerns kamp för att framställa Olof Palme som knarkare och sinnessjuk. Det utspelade sig på sent 70-tal och tidigt 80-tal och kan mycket väl ha bidragit till mordet, så smutsig var den.

Minnet är lite selektivt. Lite väl mycket "peace and love" i pipan kanske? Nä men allvarligt. Skälet till att ni blir så bottenlöst kränkta av den här töntiga kampanjen är ju givetvis era priviligierade liv. Ni har aldrig fått kämpa i er vardag(fast det tycker ni ju såklart att ni har själva) och det är därför ni blir så löjligt upprörda. Som Ola Berg skriver, (fast han vet inte hur träffande han i själva verket är) ni är drama queens helt enkelt.


Jag röstar på (och är med i) ett parti som står helt utanför såväl de rödgröna som att få en enda spänn av facket i och med att vi bedriver kampanj mot socialdemokratin i fackföreningen, men jag störs inte av att tre kronor av varje fackavgift går till sånt här. Ert lipande är värt varenda krona.

10:08 fm  
Anonymous Joakim said...

Gemensamt för de flesta överdrivna antikampanjer är att de brukar slå tillbaka på avsändaren. Det här blir nog inget undantag.

3:55 fm  
Anonymous Anonym said...

Kampanjen är skitbra och handlar om politik, inte person det är så en valrörelse ska bedrivas!

Läs texten och fundera en stund. Det alliansens politik som är upp och ner!

1:38 em  
Anonymous Anonym said...

Visa ditt missnöje på Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Fyskams-Wanja/139951952708229

Blogga gärna om gruppen. :)

Mvh,
/Linus

10:52 fm  

Skicka en kommentar

<< Home