söndag, december 12, 2010

FRA skickar polisen på fel spår

Medan polisen var upptagen med att trakassera svensk-palestinier med "sprängande" huvudvärk i Göteborg, slår det över för en galning som åker in till Stockholms city i syfte att mörda urskiljningslöst.

Vad som får en människa med hela livet framför sig och alla möjligheter i världen att offra sitt liv på det mest makabra sätt, huvudsakligen för att en knäppskalle till konstnär tillåts ägna sig åt sin konst, är en gåta vars förklaringar måste sökas i psykiatrin.

Det visar också hur dåliga de system är, som trots hoten mot den personliga integriteten baxades igenom. Det skulle förvåna mig oerhört mycket om den utvärdering av FRA-lagen som ska äga rum i början av nästa år kan komma fram till något annat än att det hela inte fungerar som det var tänkt.

---

Gellert Tamas eller någon borde göra en tv-film om polisens tillslag mot de till terrorplaner helt oskyldiga göteborgarna tidigare i höst...

Etiketter: , , ,

3 Comments:

Blogger Thomas Wihlborg said...

Vadå, knäppskalle? På vilken grund?

1:09 em  
Anonymous Thomas said...

Tamas skulle knappast lyckas göra en saklig granskning. Inte om man utgår ifrån hans bok "De apatiska" i alla fall. Läs Peter Santesson-Wilsons lika veritabla som grundliga sågning av densamma.

Del 1 (av 4): http://inslag.se/journal/2009/10/13/foljetong-om-tamas-och-de-apatiska-flyktingbarnen-del-1.html

4:56 em  
Anonymous Anonym said...

FRA bakbands förra året av klåfingriga politiker från alla partier + hetsjakt av media o bloggare. Ge FRA helt fria händer nu!!/Ragnar

3:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home