tisdag, december 14, 2010

Så mycket är Socialdemokratiska ord värda

På allra sämsta sätt - och av sämsta möjliga orsak - tar Socialdemokraterna idag, genom en av partiledaraspiranterna Morgan Johansson, ställning FÖR ökad elektronisk massövervakning.

Så förvånande kanske det inte är, men tanke på att massövervakningen från början är Socialdemokratiska idéer. Icke desto mindre lite pinsamt eftersom de tryckte ut varenda liten spaltmillimeter smälek mot regeringen i allmänhet och Centerpartiet i synnerhet i samband med FRA-lagens tillblivelse.

Att Socialdemokraterna i dagsläget saknar styrsel exemplifieras kanske också av att man något otippat väljer att göra Sverigedemokraterna till oppositionsledare.


---

Update: Sossar mot Storebror reagerar på Morgan Johanssons uttalanden idag.

Etiketter: , ,

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det är så läskigt när högermänniskor kritiserar förslag som går igenom som klart och tydligt hjälper svaga och hjälplösa människor. Oavsett om regeringens avskum V och SD röstat fram förslagen. Uppenbarligen är det andra partier än V och SD som är avskum

3:04 em  
Anonymous Anonym said...

Nu var det ju inte kritik av förslaget som framfördes utan det faktum att S ledare, Mona Sahlin, ljög svenska folket rakt upp i ansiktet.

Men om vi ska diskutera förslaget, som jag måste erkänna att jag inte läst mer än sammanfattningen, dvs att det skall införas nationella regler för bemanning i demensvården.

Frågan kanske kan tyckas enkel och som du framför "klart och tydligt hjälper svaga och hjälplösa människor". Hur vet vi det med säkerhet?

De kan ju vara så, men det kan också vara så att det blir färre platser tillgängliga om bemanningen innebär ökade kostnader per plats. Är det bättre?

3:17 em  
Anonymous Anonym said...

Förslaget kom från V sedan så la S mp och SD sina röster på det också

Men man kan mycket lätt tolka det med dn.se vinkling att förslaget kom från SD och de andra la sedan sina röster på det

När i verkligheten var det V som la förslaget och de andra röstade sedan på detta V förslag

5:33 em  
Blogger Rickard said...

En muslim spränger bomber och det är vi Svenskar som blir övervakade? Vad tusan är det för logik? http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/musse-sm%C3%A4ller-bomber-och-s%C3%A4po-f%C3%A5r-en.html

7:31 em  

Skicka en kommentar

<< Home