måndag, februari 28, 2011

När når frihetskampen Kuba?

Det ska bli intressant att se vad som händer när frihetskampens vågor når över atlanten... kommer den svenska vänstern byta sida och börja stödja demokratikämparna på Kuba och demokratiförsvararna i Venezuela?

Etiketter: , ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kommer Obama att fortsätta at stödja Hugo Chavez?

4:24 em  
Anonymous Anonym said...

Var är alla fredsvänner (vänstervridna) som visade sitt vrede mot USA när de engagerat sig med Afghanistan och Irak diktatoriska styre.

Varför hörs ni inte nu?
Varför är knäpptysta angående den socialistiska DEMOKRATISKA Kuba?

När Sovjet gick in i Afghanistan eller när Ryssar tvingar tjetjener att förbli en del av Ryssland, vad är det för kritik man hör då från er?

För vänstervridna handlar det enbart om ett blint hat mot USA och en pippi för socialistiska och antisemitiska länder.

Varje gång när "socialistiska demokratier" begår brott, så skyller ni alltid på att det är USA:s eller Israel:s fel.

6:51 em  
Anonymous Anonym said...

Problemet är att du med många gör detta till en vänster-höger fråga. Det centrala är makten och hur den utövas i demokrati och icke demokratier.

Allt detta är effekter vi nu ser av globaliseringen. Globaliseringen "bara händer" och den politiska agendan sätter multinationella bolag i första rummet. Hur politiken och framför allt utrikespolitiken sköts från väst handlar om detta. Demokrati för folket har för länge sedan reducerats i prioritetsordningen. Varför?

Högern (läs västvärlden) har tappat greppet om demokratin. Det är inte ens längre demokratiska krafter som styr utrikespolitiken. Ironiskt nog den fråga som VÄLDIGT sällan är demokratiskt förankrad hos det egna folket, och om den är det bottnar den i globalistelitens propaganda.

Ett exempel är Ryssland där folket nu börjar bli trött på Putin för att han "springer oligarkernas" ärenden som stulit FOLKETS pengar. Detta kan man ju självklart diskutera, men det är FOLKETS syn på det hela. Respekterar du den synen?

Var kommer respekten för ryska folket i västvärldens DEMOKRATIER när de skyddar dessa oligarker med näbbar och klor?

"vänster" stater är i klart underläge och det är ju inte så att väst behandlar dessa neutralt på ett respektfullt sätt. detta provocerar fram ett beteende mot sitt eget folk som påminner om hur alla länder ALLTID beter sig i någon form av krigstillstånd.

Väst missbrukar sin makt av inte ens längre ideologiska intressen. Vad vi ser är "oligarkins järnlag" som träder kraft på den globala spelplanen.
Maktmissbruket kommer från höger just för att väst HAR makten. Kanske vi hade fått se motsatsen under en maktförskjuting mot vänster. Men nu är det inte så.

7:56 em  

Skicka en kommentar

<< Home