onsdag, maj 12, 2010

Miljöpartiet synas i sömmarna

För bara ett par veckor sedan upplevde jag att Miljöpartiet kom alldeles för billigt undan i opinionen med sin tillväxtfientliga politik. Den senaste tidens händelser, där de tillsammans med sina vänsterkompisar presenterat den största skattechock för vanligt folk som kanske någonsin föreslagits, har med all rimlighet fått en del presumtiva väljare att sätta den frihetliga latten i vrångstrupen.

Det kan också vara så att befogade frågor om miljöeffekter av det gigantiska bygget av supertågsspår kors och tvärs genom landet (inklusive genom flera natura-2000-områden) fått några gamla trogna väljare att sätta örtteet i vrångstrupen? Det borde åtminstone vara så.

Med opinionsframgång följer också en mer intensiv granskning, vilket Miljöpartiet nu får erfara. Besvärligt nog för mina gröna vänner kan jag meddela att det bara har börjat. Timingen kunde knappast vara sämre om det nu är så som det verkar: att MP toppat formen för tidigt. Synd på sätt och vis. Det finns en och annan av dem som är riktigt vettig. (Eller åtminstone var det tills de började göra gemensamma budgetar med marxister.)

Etiketter: , ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det var som b-v! Har du hittat miljpartister som har vettiga åsikter? Grattis!

7:31 fm  

Skicka en kommentar

<< Home