söndag, augusti 22, 2010

Valrörelsen är i full gång!

Vid tolvslaget natten till idag blev det tillåtet att börja sätta upp valaffischerna. Vi var ett stort antal centerpartister som samlats vid vårt tillfälliga val-lager för att få med oss affischer, buntband och instruktioner om var och hur det skulle affischeras.

Som relativt ny på det här med partipolitik var det första gången jag var med om en dylik manöver. Det var kul! :-)

Stockholm delades in i 6 områden och lika många grupper brände ut för att göra staden centerfin. Som uppväxt söderort ingick jag i den grupp som fick ansvar för söder om söder. Bilden är tagen på gullmarsplan där vi fick upp jättefin exponering tillsammans med Kristdemokraterna som var där före oss. När jag senare åkte förbi på väg hem hängde några enstaka Socialdemokrataffischer där och skämdes i skuggan av två små men stolta allianspartier.

Vid fyratiden hade vi fått slut på buntband och avbröt insatsen. Några sköna timmars sömn senare är det nu dags att ta en dusch och hoppa in för ett oplanerat pass i valstugan. Kom gärna dit och morsa, om du har vägarna förbi Sergels torg!

---

Som en extra puff i ryggen kan man läsa morgonens rapportering om att Alliansens ledning tagit ett rejält skutt framåt. Centerpartiet får 5,8% vilket måste anses som en finfin siffra efter den senaste tidens kräftgång.

Kakelmos!

Etiketter: , , ,