söndag, februari 06, 2011

Utvisa Petzäll till Västra Götaland

OK, man ska inte göra narr av folk som uppenbart har stora problem. William Petzäll, Sverigedemokratisk riksdagsledamot, lider antagligen av såväl missbruksproblem som någon typ av kognitiv och/eller social funktionsnedsättning och jag hoppas att han får bra hjälp med allt detta.

Det relationsvåld som drabbar tusentals svenskar är heller inget att skämta om.

Den humor nämnde sopprots totalhaveri bjuder på är dock alltför massiv att undertrycka. Min gode vän Tokmoderaten visar med brutal skärpa och storslagen komik den ironiska spänningen mellan Petzälls agitation och sin egen brottslighet.

Nu tycker jag ju inte att staten ska bestämma om var människor ska bo, men som Stockholmare skulle jag ju inte ha något emot om Petzäll flyttade hem till Västra Götaland och stannade där för gott...

---

Update: William Petzäll uttalar sig, ber om ursäkt och förklarar att det antagligen var dumt att kombinera psykofarmaka med stora mängder alkohol. En tanke det kan ligga något i...

Etiketter:

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

buhu. Ni i etablismanget förstår inte oss vanliga männsikor.

// petzäll

11:41 fm  
Blogger Hans Odeberg said...

Utvisa till Västergötland? Kan bli spännande. I mitt ungdoms Trollhättan har jag en del gamla "bekanta" som har erfarenhet av att välkomna inflyttade människor. Och de från Stockholm är nog ännu mer hatade än de från Bagdad.

12:22 em  
Anonymous Nina.K said...

Skvaller!

www.queermansion.com/janne
Christer G Wennerholm sexchattar

1:14 em  
Anonymous JW said...

"William Petzäll, Sverigedemokratisk riksdagsledamot, lider antagligen av såväl missbruksproblem som någon typ av kognitiv och/eller social funktionsnedsättning"

Fy fan så lågt. Hoppas ni får det trevligt utanför riksdagen efter 2014.

10:13 em  
Anonymous Anders said...

Det är väl värt att poängtera att William Petzäll varken är misstänkt för eller dömd för något brott. Att prata om brottslighet är därför helt taget ur luften.

Att dricka sig full är (än så länge) inte olagligt. Inte heller att kombinera det med tabletter, det senare dock olämpligt för alla, oavsett yrke eller partitillhörighet.

12:37 em  

Skicka en kommentar

<< Home