onsdag, oktober 31, 2007

Nya Socialdemokraterna var det ja

Hehe... Häromdagen skrev jag om de Nya Socialdemokraterna, där man i sitt rådslagsprojekt öppnar för mångfald i välfärdens utförande.

Idag går ledande socialdemokratiska landstingspolitiker ut och KRÄVER en ny (och positiv) hållning till privata sjukhus! Stort. :-)

Etiketter: ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

På samma tema kan jag berätta om Socialdemokraterna i Sollentuna som vill sänka skatten med 9 öre mer än den borgerliga majoriteten med motiveringen att man inte ska överbeskatta medborgarna. Uppfriskande.
http://www.s-info.se/region/show_press.asp?id=163&news=2353

11:26 fm  
Blogger Peter A said...

Speciellt gillade jag denna biten:

“Graden av komplexitet i vårdinnehållet gör det motiverat att förebehålla sjukhusen för drift i offentlig regi.”

Det var i alla fall skönt att höra. Politiker, i synnerhet socialdemokrater, har ju expertkunskaper på att bedriva komplex sjukvård. Vi socialdemokrater är så pass överlägsna alla andra människor att vi anser det motiverat att förbjuda alla andra att bedriva komplex sjukvård. Då slipper de ödlsa sin energi på något som de ändå inte klarar av, och vi kan aldrig bli motbevisade. ;)

Inte vill vi väl lämna över komplex sjukvård på läkare som driver ett eget sjukhus i syfte att suga ut pengar från arbetare? Vi socialdemokrater måste skydda våra arbetare mot storkapitalets profithunger och utsugning av arbetarklassen.

Jo, en grej till, det är vi socialdemokrater som har den bästa kompetensen för att bedriva komplex sjukvård. Glöm inte det!

10:25 em  

Skicka en kommentar

<< Home