torsdag, augusti 13, 2009

Anders W Jonsson till riksdagen!

Min gode vän Anders W Johnsson har bloggat länge på sin gamla blogspotblogg, men idag lanserar han sin nya blogg/webbplats med sitt namn som adress: www.anderswjonsson.se

Det sista inlägget på den gamla bloggen innehåller en stor nyhet: Anders kommer att kandidera till riksdagen! En lämpligare riksdagskandidat får man väl leta efter. Gedigen centerbakgrund från ungdomsförbund på 70-talet, distriktsordförande 1997 till 2007 och nu som förhandlare i regeringens samordningskansli.

Kanske ännu viktigare är att Anders vid sidan av politiken också har ett "riktigt jobb". Närmare bestämt som barnläkare. Ett yrke han forstätter att utöva två helger i månaden.

Hur mannen i fråga finner tid till allt, med tonårsdöttrar, fritidsintressen och en uppsjö av hästar och hundar på gården i södra gästrikland, är en gåta.

Jag hoppas att jag själv någon gång lyckas finna den till synes outsinliga källa till energi som Anders verkar ösa ur.

Etiketter: ,

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Strålande nyhet!

Mycket bra med både politisk och opolitisk arbetslivserfarenhet. Som riksdagspolitiker är det givetvis alltid en styrka med god egen sakkunskap från olika områden och erfarenheter från annat än partipolitik.

4:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home