onsdag, september 15, 2010

Naturskyddsföreningens uranbedrägeri

Svenska Naturskyddsföreningen åtnjuter vad man på utrikiska kallar för "The Charm of Good Intensions". Om man anses verka för något gott, så blir man inte ifrågasatt på samma sätt som den som anses göra något annat.

De har länge gjort vad de kunnat för att ta heder och ära av Centerpartiet i olika omgångar genom att skruva till sanningen och använda bedrägliga verklighetsbeskrivningar. Detta ifrågasätts aldrig, pressmeddelanden från naturskyddsföreningen tas ofta in i princip oredigerade utan att granskas.

Nu går det ändå för långt, när de gör en nyhet av något som så uppenbart är felaktigt. TT gör sig skyldiga till ett allvarligt tjänstefel som sprider felaktigheterna.

De har - tydligen - skickat enkäter om inställning till uranbrytning till Centerpartiets toppkandidater. De som inte svarat antas *ta-daaaa* vara FÖR.

För det första är bortfallet så stort att man inte på något sätt kan dra några som helst slutsatser från "undersökningen". Det råder också stora tveksamheter kring insamlingsmetoden. Jag vet inte om jag räknas till toppkandidaterna, men jag har inte ens fått någon enkät.

En skamlös lögn. Ett bedrägeri i syfte att misskreditera Centerpartiet. Det är dags att sluta ta den där organisationen på allvar. De har helt slutat upp att kämpa för naturen och ägnar sig numera på heltid åt partipolitik.

Etiketter: ,