måndag, oktober 26, 2009

Röstar du rödgrönt blir det ingen förbifart

Centerpartiets landstingsråd i Stockholm, Gustav Andersson, skriver nu på sin blogg om att Miljöpartiet i landstinget lämnar ett tydligt besked: Man står fast vid sitt ultimativa krav på ett "nej till bron" för att erbjuda Socialdemokraterna sin lojalitet.

Det innebär en av två saker. Antingen finns det inget sammanhållet vänsteralternativ i Stockholm, eller så blir det ingen förbifart om de rödgröna skulle vinna valet.

Alla som har tröttnat på tröstlösa köer, oavsett om man sitter där på väg hem eller bort, till fotbollsträning eller på väg mellan två trasiga rördelar, bygget eller ABF-kursen har ett bättre alternativ: Centerpartiet!

---

Här är en artikel om Volvo's el- och laddhybridbilsprojekt.

Etiketter: , , , ,

4 Comments:

Anonymous Thomas said...

Skönt, då blir det en röst på rödgrönt.

1:29 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Det är ju liksom finessen med demokrati... ;-)

3:27 em  
Blogger gardebring said...

Fast förbifarten minskar ju inte köerna om man ser på några års sikt. Tvärtom leder förbifarten till ökade köer. Det står i vägverkets egen utredning. Att försöka lösa trängselproblem i stora städer med fler stora motorvägar leder till mer trafik totalt sett, vilket trafikforskare har varit välbekanta med i decennier. Det är förstås obekväma fakta och jobbigt att sälja in till väljarna, men jorden är inte platt bara för att man säger att den är det ;) Förbifarten tar inte bort köerna. Däremot ger den oss en väg till att köa på.
(Nej, jag är ingen rabiat vägmotståndare, jag bara finner hela förbifartsdebaclet som en aningen märklig prioritering. Vill vi avlasta Essingeleden är det österleden och utbyggd tunnelbana som behövs.).

8:46 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Jag diskuterar gärna alternativ till förbifarten, men ännu så länge har debatten bara handlat om förbifart eller ingenting alls.

9:24 fm  

Skicka en kommentar

<< Home