onsdag, augusti 10, 2011

Varför stänger du av kommentarsfältet, Birgitta Rydberg?

Landstingsrådet Birgitta Rydberg (FP) bemöter skärgårdslandstingsrådet Gustav Anderssons (C) kritik mot den så kallade sjöfyllerilagen. Tråkigt nog verkar inte heller Birgitta Rydberg lyssna till fakta i frågan, utan fortsätter på den sorgliga väg lagens förfäktare slagit in på.

Gustav svarar i ett öppet brev.

Birgitta Rydberg gör sig samtidigt också skyldig till två trista netikettsbrott. Dels då hon stänger sitt kommentarsfält för vidare kommentarer, något som antyder att hon inte ens själv anser att hon har på fötter. Dels då hon inte ens länkar till det inlägg hon kritiserar. Dåligt. :-/

Etiketter: , , , ,

4 Comments:

Blogger Rasmus på Kungsholmen said...

Hej!

Som medarbetare till Birgitta Rydberg kan jag först berätta att hennes blogginlägg inte var ett svar på någon annans blogginlägg, utan en reaktion på det som förmedlats via medierna.

I kommentarsfältet är det svårt att i längden följa och besvara allt och alla. Birgitta står stadig i sina argument men valde att, som görs i många andra debattsammanhang, sätta punkt efter ett svar till de kommentarer som dittills influtit. Debatten lär väl fortsätta på andra håll och alla möjligheter finns att framföra och upprepa sina argument.

mvh Rasmus Jonlund

12:44 em  
Anonymous Anonym said...

Stadig i sina argument? hahahaha... Ha Ha Ha... MUAAAAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!

10:20 fm  
Anonymous Ola Ljungberg said...

Står stadig i sina argument??!!
Upplys mig, tack.
En politiker som stöder könsstympning som strider mot FN´s regler, som samarbetar/stödjer drogliberaler, som ljuger om att hon känner inte till Polis/Kammar/Hovrätts remiss-svar, som tycker en massa för att endast kriminilasera Svensson helt utan sakliga belägg och tvärsemot fakta, "står stadigt"?

Försök igen Rasmus.
Ola Ljungberg

1:58 fm  
Anonymous Ola Ljungberg said...

Brigitta verkar fimpat kommentars-tråden när hon fick mothugg om sin artikel om "regelverk som tillåter ovetenskapliga belägg", igen.
http://birgittarydberg.wordpress.com/2011/11/02/regelverk-som-tillater-ovetenskapliga-lakarrad-maste-andras/#comments

Bättre fly än illa fäkta. Birgitta Rydberg i nötskal.

1:12 em  

Skicka en kommentar

<< Home