söndag, augusti 07, 2011

Annie lägger ut kursen på DN Debatt

Annie Lööf skriver idag på DN Debatt om hennes visioner för politiken och för Centerpartiet. Genom att ta avstamp i de mest klassiska centervärderingarna och vår historia lägger Annie ut kursen inför framtiden.

För visst behöver vi en nystart. Efter att ha varit intressanta och relevanta 2006 stannade utvecklingen av och vi blev mindre tydliga, eller åtminstone upplevde nog väljarna det så, till 2010.

Våra politiska motståndare gillar naturligtvis inte när Centern går framåt och på olika sätt försöker de skrämma oss till tystnad, eller åtminstone till att släta ut centerförslagen.

Rätt sätt att hantera det är INTE att låta oss skrämmas och bli otydligare, utan bli bättre på att kommunicera våra skarpa och kloka förslag och ta tillvara den energi våra motståndare lägger in i debatten och vända den till vår fördel genom goda argument och debattskicklighet.

---

Etiketter: ,

1 Comments:

Blogger Knapsu said...

"För inte så länge sedan såg många upp till det svenska ledarskapet på miljöområdet. I dag är vi på väg att tappa initiativet och reducera oss till ett av många länder inom EU"

Ett vackert erkännande av Göran Perssons gärningar under hans tid som statsminister.
Och en rejäl sågning av Alliansen och hennes egen gärning de senaste åren!

7:43 em  

Skicka en kommentar

<< Home