fredag, februari 09, 2007

Färdplan mot fri invandring

Rasisten Jean-Marie Le Pen är, enligt en artikel i SvD, optimistisk inför valet och det kan man förstå. Han har i realiteten ingen möjlighet att bli president, men väl stora möjligheter att påverka opinionen.

Han eldar fransmännen mot invandring och invandrare i den grad att andra presidentkandidater måste ta frågan i beaktande.

Förbannat sorgligt att se Sarkozy (själv av ungerskt ursprung) springa på Le Pens bollar med uttalanden som "De som inte tycker om vårt land ska inte behöva stanna här". :-(

Vi måste gemensamt i Europa upprätta en färdplan mot fri invandring och låt oss börja i Sverige.

Det finns flera skäl till det. För det första finns det en massa människor som drabbas genom att de egentligen vill bo här, men inte får. Onödigt och orättfärdigt att hålla folk borta.

För det andra är invandring en jäkligt bra affär. Tvärtemot vad socialisterna gör gällande så är människor sina egna tillgångar och inte en kollektiv skuld.

Tänk om vi kunde dubbla vår folkmängd i Sverige! Det är inte trångt och vi blir fan inte yngre.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Om t.ex mellanösternbor flyr sina länder för att komma till Europa med ett gott ändamål, som att slå sig till ro och arbeta för sin brödföda, i sann Karl-Oskar Nilsson-anda, är det något bra...
Men så är inte fallet! Europa begår just nu demografiskt och i och med det kulturellt självmord!

Förövrigt har frågan huruvida vi lever i medeltiden eller inte blivit ett domstolsärende i Frankrike...

1:21 em  
Blogger Johan, PL&C said...

Men du, europas kultur har ju förändrats och utvecklats i alla tider. Inte minst i och med migration. Varför skulle man stanna i utvecklingen nu?

1:27 em  
Anonymous Anonym said...

Bra inlägg!
MvH
Carl-Mikael A. Teglund
http://www.tegis.wordpress.com

3:26 em  
Anonymous Anonym said...

Kulturutveckling? Du menar att anpassa sig till nya värderingar som kommer utifrån?
Värderingar som att vägra en amerikansk kvinna vård (bara för att hon var amerikanska och läkaren palestinier, då han inte gillade hennes hemnations politik), införandet av Sharia-lagar (sådana krav har ställts av såväl imamer i Sverige som 36% av de unga muslimerna i Storbritannien), hatisk propaganda för en ny förintelse (sker i moskéer i Europa jämt), mördade regissörer (Theo van Gogh, och manusförfattarinnan Ayan Hirsi Ali har även hon ett pris på sitt huvud) och inskränkningar i vår yttrandefrihet?

5:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home