söndag, december 30, 2007

Fulpingandets konung avslöjar årets "bluff"

När bloggen "Jinge" började böla om att tävlingen "Årets Blogg" var en bluff och typ en högerkonspiration brydde jag mig inte särskilt mycket. Det var väl bara ännu ett i en lång rad rättshaveristiska larm från nämnda blogg som man då och då ser rubrikerna till på knuffs förstasida.

Men Blogge Bloggelito lackar ur denna gång och förklarar en del om denne fulpingandets okrönte konungs metodik. Det förklarar hur han kan ligga så högt i ranking på knuff och twingly...

Om någon på primelabs läser detta kan ni väl fundera på hur man kan banna bloggar som så uppenbart missbrukar indexeringen för att höja sin egen ranking. Det är ju liksom inte rimligt att alla de tre bloggkommentarerna som syns i anslutning till en DN-artikel kommer från en och samma blogg?

Abuse.

Etiketter:

3 Comments:

Anonymous nef said...

Rimligt att de kommer från en och samma blogg är det nog, men väldigt orimligt att de kommer från ett och samma blogginlägg. ;)

7:05 em  
Blogger Johan, PL&C said...

hehe.. jo, jag menade väl lite så, men det gick lite fort..

7:16 em  
Blogger Martin said...

Hej, tack för ditt inlägg. Både vi och faktiskt Jinge själv har påtalat för DN att inlägg ibland förekommer som dubletter och trippletter, men de har inte identifiera och/eller åtgärdat felet. Jag kan påminna dem igen.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att åtgärda felet.

Gott nytt år!
Martin / Primelabs

7:21 em  

Skicka en kommentar

<< Home