söndag, september 21, 2008

Ädel kamp för rättvisan genomförd i helgen

I rättvisans namn genomfördes en lyckad aktion i helgen. Tjoho. Skyltfönster krossades. Bland annat till en bank (extra rättvist). Där fick dem, de kapitalistsvinen, och de äckliga typer som jobbar på dagarna istället för att spela dataspel, editera wikipedia och kommentera på bloggar till det alltför låga arbetslöshetsstödet, sparar sina pengar och har sina bostadslån.

Förbipasserande misshandlades, liksom en svikare som ville inskränka sin rätt att protestera till att ord och inte till det mer effektiva och hedervärda, att slå sönder saker. Provocerande av honom att försöka stoppa rättviseaktionen mot fönsterrutorna.

Bland alla butiker (som ju är vidriga förtryckarföretag enligt våra teorier som jättebra och förklarar varför vi har rätt att krossa, slå sönder, misshandla och uppföra oss som arlsen) förstördes också en frisersalong. Denna vidriga manifestation för borgerligheten. Ingen trogen socialistisk kämpe uppsöker dessa imperialismens borgar (eller tvättar håret för den delen). Det sabbar den revolutionära känslan i tovorna, liksom.

Två unga kämpar uttalar sig i Sydsvenskan: Lisa Ericsson vill bara protestera mot det kommersialistiska samhället (antagligen är sammanhanget helt rätt för ändamålet). Monica Andersson tycker att det är skönt att polisen har hållit sig passiv (och tillåtit rättvisekämparna att slå sönder de fascistiska butikerna och frisersalongerna).

De mer konventionella rättvisekämparna tog till den omoderna protestmetoden, slagord. Stöd för Hugo Chavez och Evo Morales uttrycktes, liksom de i sammanhanget lite exotiska kraven på frigivning av PKK-ledaren Abdulla Öcalan.

Om man tycker att detta verkar intressant, vilken rättviseorganisation bör man då gå med i? Det finns många att välja på. I helgens aktiviteter deltar många. T ex Miljöpartiet.

Och i dag är det dags för en ny demonstration. Tur att de få som greps av fascistpolisen redan har släpps. På så vis blir det ju en ny chans till ännu bättre rättvisekamp! Låt oss vara glada, protestera mot konversialismen och slå sönder!!! Tjoho...

(fan.. jag fick inte in ordet "profit" någonstans... sätt in det själv på lämpligt ställe, eller säg det själv några gånger och känn hur revolutionär kraft fyller dina armar och får dig att vilja slå sönder något som någon annan människa kämpat för att skaffa sig.)

Läs också Ingerö och Malmöborna Martin och Lazslo.

Etiketter: , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Bra skrivet rent ut sagt.Så om detta nu är den nya smarta generationen så misstänker jag att regeringarna oavsett parti i detta land som ju om och om igen bevisat att de inte är till för folket utan enbart för sin egen del inte lär få det särskilt svårt i framtiden att driva igenom sina korkade ideer med tanke på en alltför stor grupp individer som nu lever på bidrag samtidigt som de skiter i allt vad arbete mm heter och bara har en enda agenda.All slå sönder tillvaron för andra.En fascinerande värld om man nu vill studera idioti på hög nivå med andra ord.

Pelle

12:01 em  
Anonymous Anonym said...

Detta jävla kommunistslödder borde få enkelbiljett till Nordkorea efter att ha fått tvångsstäda och reparera de skador de åsamkat företag och enskilda.

Skam över Malmös sossekommunistiska makthavare som understött våldsverkarna med pengar. Det är så man vill spy! Vänta bara tills nästa val!

Inga fler kommunisktiska våldsläger i Sverige. Regeringen måste agera! Folket kräver lag och ordning!

3:25 em  

Skicka en kommentar

<< Home